Recent
Dam tot Dam loop succesvol!
Lees verder...

Van den Boom Netwerkborrel in November!
Lees verder...

Programma / Project Manager ING Financial Markets
Lees verder...

WAARscan ING Financial Markets
Lees verder...

1e Van den Boom Netwerkborrel
Lees verder...

  Interim Management

U hebt tijdelijk behoefte aan (extra) capaciteit om uw zaak op orde te houden, orde op zaken te stellen of de orde op de zaak te herstellen of te wijzigen? Bent u in voor iets innovatiefs? Van den Boom Project- en Interim Management heeft kennis van zaken.

� Een (ver)ander(d)e organisatie
Wijzigt het beleid of wijzigt de orde van de zaak? Moet daardoor het management aangepast worden? Er moeten vaak in relatief zeer korte periodes ingrijpende veranderingen plaatsvinden. Van den Boom Project- en Interim Management kan dit voor u opstarten, sturen en/of uitvoeren.

� Vervangen / Overbruggen
Valt een belangrijke persoon voor lange tijd uit of is hij/zij vertrokken voordat u een geschikte vervanger hebt gevonden? In een dergelijk geval is Van den Boom Project- en Interim Management een adequate vervanging waardoor u orde op zaken kunt behouden. De onderneming krijgt hierdoor de tijd om te wachten op die medewerker of om op een weloverwogen wijze te zoeken naar de juiste persoon op de juiste plaats. Haast is een slechte raadgever en kan tot verkeerde beslissingen leiden.

� Crisismanagement
Dreigt een bedrijfsonderdeel te ontsporen of is dat al het geval? Van den Boom Project- en Interim Management brengt orde op zaken door een frisse kijk op uw organisatie, te handelen zonder vooroordelen en creativiteit daaraan toe te voegen. Deze voordelen zorgen ervoor dat de juiste adviezen gegeven worden en dat in overleg met u, de juiste beslissingen worden genomen. De zaak komt weer op orde. Een korte contractsperiode is daarbij cruciaal om te voorkomen dat de interim manager zelf bedrijfsblind wordt.

� Toevoeging van deskundigheid
De interim manager brengt de benodigde kennis en kunde in als de beschikbare kennis stagneert. Door co-management kunnen nieuwe inzichten worden ge�mplementeerd en worden overgebracht in uw organisatie. Wilt u weten of de vakkennis en ervaring van Van den Boom Project- en Interim Management aansluit bij uw branche? Kijk dan onder branches.Portfolio

- MonIdee BV

* Operationeel- en IT Management (januari 2018 - maart 2019).

- Asset Control International BV,

* Vervangen van de ICT Project Manager (januari - mei 2008).

- ING Wholesale Banking Securities Services,

* Product Manager

- Extra Clearing BV,

* Afdelinghoofd Back office Amsterdamse derivaten markt

- BP Capital NV,

* Service desk coordinator

BP Nederland BV,

* Hoofd Crediteurenadministratie

Een uitgebreide beschrijving van deze Portfolio kan aangevraagd worden via Contact.