Recent
Dam tot Dam loop succesvol!
Lees verder...

Van den Boom Netwerkborrel in November!
Lees verder...

Programma / Project Manager ING Financial Markets
Lees verder...

WAARscan ING Financial Markets
Lees verder...

1e Van den Boom Netwerkborrel
Lees verder...

  Over Pim van den Boom

Geboren: 08 juli 1967 te Goes.

Met zijn 20 jaar werkervaring in verschillende branches en managementfuncties is Pim van den Boom in staat om complexe analyses te maken, oplossingen te identificeren en deze te wegen door ze te onderzoeken vanuit verschillende invalshoeken. De daaruit voortvloeiende voorstellen worden daarna getoetst bij de juiste partijen op voldoende draagvlak. Tevens worden de juiste personen, rekening houdend met de politieke relaties binnen de organisatie, benaderd ten behoeve van de besluitvorming.

Richting geven aan, werken met en waarde toevoegen aan een team zijn de prominentste vaardigheden van Van den Boom. Dit onder andere door heldere doelen te stellen, anderen aan te moedigen om er meer uit te halen, openlijk krediet te geven aan anderen die goed hebben gepresteerd en actief op constructieve wijze reageren op de ideeŽn van anderen, zowel binnen als buiten het eigen bedrijfsonderdeel en/of projectteam.

Heldere doelen stellen, planmatig daar naar toewerken en de voortgang daarvan bewaken door de deadlines en mijlpalen van processen/projecten goed in de gaten te houden, komen met voorstellen voor het bijsturen van gesignaleerde afwijkingen op het gemaakte plan zijn zaken die Van den Boom in de verschillende functies en opleidingen heeft moeten toepassen.

Naast de directe leidinggevende en projectmanagement-ervaring heeft Pim van den Boom vier jaar productmanagement-ervaring waarbij commerciŽle kansen gecreŽerd werden door uitdagende commerciŽle doelen te stellen op basis van eigen verbeeldingskracht en inzicht. Het komen met voorstellen die gericht zijn op het vergroten van de marktgerichtheid of het marktaandeel waren onderdelen van het dagelijkse werk. Daarnaast houdt Van den Boom bij de aanpak rekening met de huidige en toekomstige behoeften in de markt, evenals de sterktes en zwaktes van de concurrenten.

Van den Boom past zijn brede kennis op vakkundige en marktgerichte wijze toe en heeft zicht op de mogelijkheden in de toepassing van de huidige of toekomstige technologie/benaderingen die aansluiten op de behoeften in de markt.
Op lange termijn is Van den Boom gericht op het bereiken van het gestelde doel. Tevens is hij in staat anderen te overtuigen van zijn standpunten. Daarbij is Van den Boom overigens niet blind voor andere of nieuwe inzichten.


Eigenschappen
- Enthousiast
- Communicatief
- Sportief
- Kan anderen inspireren en zichzelf laten inspireren
- ReŽel / praktijkgericht
- Nauwkeurig
- Creatief & Innovatief
- Nieuwsgierig

Vaardigheden
- Algemene Managementvaardigheden
- Stressbestendig
- Systematisch en resultaatgericht werkend
- Deskundig
- Inzicht hebbend in de belangen van alle partijen
- Cijfermatig inzicht (kan goed schatten)
- Professioneel in het uitvoeren van werk
- Representatief (uiterlijk en gedrag)
- CommerciŽle instelling / ondernemersmentaliteit
- Bekwaam in het hanteren van vele softwarepakketten